Vakwerk door vakmensen

Over ons

mission1.jpg
mission2.jpg

Onze missie

MGF Bouwgroep ontwikkelt en realiseert in met name Groot-Amsterdam duurzame projecten voor zowel particulieren als ontwikkelaars. Maar bijna net zo belangrijk voor ons is het streven om een kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare partner te zijn.

Omdat u altijd op ons moet kunnen rekenen, staan laagdrempeligheid en betrokkenheid bij ons hoog in het vaandel. Vakmanschap, ervaring en een no-nonsense-aanpak staan bij ons eveneens centraal. We streven in de uitvoering naar hoogwaardige producten, waarin de aandacht voor het milieu en de leefomgeving voorop staan.

Onze visie

MGF Bouwgroep streeft ernaar om solide middelgrote bouwonderneming te zijn die zelfstandig bouwprojecten realiseert en ontwikkelt. Wij worden graag ingeschakeld voor nieuwebouw, renovatie en kleinbouw. Ons streven is hierin uit te blinken door nauw samen te werken met klanten, medewerkers, leveranciers, onderaannemers en eindgebruikers.

Door het continu ontwikkelen en uitbreiden van onze kennis en ervaring op de verschillende vakgebieden spelen we in op de kansen in de markt en kunnen we verschillende opdrachtgevers beter bedienen. Klantgerichtheid, kwaliteitsbesef en respect voor de ander staan bij MGFBouwgroep hoog in het vaandel. Graag willen wij met u meedenken over de efficiente toepassing van alle disciplines van duurzaam bouwen en zo een hoogwaardig en duurzaam product te leveren.

Image

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?